Създаваме продукт, който е здравословна алтернатива на енергийните гелове, които масово

...
Създаваме продукт, който е здравословна алтернатива на енергийните гелове, които масово
Коментари Харесай

Биляна Лаундс-Николова: Създаваме здравословен продукт, алтернатива на малтодекстрина

Създаваме артикул, който е здравословна опция на енергийните гелове, които всеобщо употребяват малтодекстрин. Медът е превъзходен въглехидрат, дава сила, цялостен е с всевъзможни субстанции, потребни за здравето, имуномодулатори. Това сподели Биляна Лаундс-Николова – изпълнителен шеф на " Мелифера " АД, в предаването " Денят на фокус " на Радио " Фокус ".   

Компанията стартира производството на артикул от чист био мед, смесен с други суперхрани като гуарана, какао, спирулина, мача, които способстват за фокуса, силата и издръжливостта. 

Николова изясни, че челният мед е първокачествен източник на въглехидрати: " Той има невисок гликемичен показател, по-нисък от малтодекстрина, по-нисък от захарта, надлежно не натоварва толкоз тялото и не провокира мощни инсулинови пикове. Той е естествена композиция от глюкоза и фруктоза, което му дава преимуществото, че е сила, която зарежда тялото по-дълго. Медът е естествена, чиста храна ". 

Прополисът пък е натурален антибиотик. Той има противовирусни, противогъбични и антибактериални свойства.  

Произвежданият в България мед е доста разнороден и с доста положителни качества, означи Николова.   

По думите й хората стават от ден на ден сортират храните си и се интересуват от здравословно хранене, изключително след КОВИД пандемията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР